Je talent bracht je bij ons, maar door je karakter groei je door.’ Dat is ons motto.

Als Organisatie leggen wij de focus op talent en het verder ontwikkelen hiervan. Dit doen wij niet alleen in huis maar soms ook samen met onze opdrachtgevers, waar wij projecten uitvoeren op het gebied van IT Support en IT Infrastructuur. Denk hierbij aan korte en lange duur projecten waar wij als organisatie een belangrijk rol uitvoeren.

Omschrijving van de functie:

Als IT System Engineer zorg je voor de continuïteit van systemen en applicaties door proactief storingen binnen de omgeving te signaleren. Ook zal je de verantwoordelijkheid nemen om de (tweede- en) derdelijns-incidenten die binnen komen en volgens de agile werkwijze op te lossen.

Werkstations, servers, netwerkapparatuur en bedrijfsapplicaties? Na de installaties, ben je ook bezig met de onderhoud en het ontwikkelen van de bijbehorende documentatie.

Jij kan als IT System Engineer alles aan. Je bent verantwoordelijk om telkens een goede opvolging te voorzien. Ook de collega’s bij de Opdrachtgevers worden door jou (op afstand) aangestuurd. Je krijgt de vrijheid om je te verdiepen in datgene waar je je het meeste in interesseert. Je kan zelf de zaken naar je toe trekken en je hierin verdiepen. Hierbij aan netwerken, systemen of security. Waar ligt jouw ambitie?

Onze verwachtingen:

Wij bieden:

Solliciteren?

Uiteraard is dit slechts een algemene samenvatting. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan wij jou meer vertellen over onze gedreven ambities!

Hebben wij jou zojuist omschreven? Zo ja, solliciteer dan direct of bel ons voor meer informatie op 033-2026661.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *