IT System Engineer

Je talent bracht je bij ons, maar door je karakter groei je door.’ Dat is ons motto.

Als Organisatie leggen wij de focus op talent en het verder ontwikkelen hiervan. Dit doen wij niet alleen in huis maar soms ook samen met onze opdrachtgevers, waar wij projecten uitvoeren op het gebied van IT Support en IT Infrastructuur. Denk hierbij aan korte en lange duur projecten waar wij als organisatie een belangrijk rol uitvoeren.

Omschrijving van de functie:

Als IT System Engineer zorg je voor de continuïteit van systemen en applicaties door proactief storingen binnen de omgeving te signaleren. Ook zal je de verantwoordelijkheid nemen om de (tweede- en) derdelijns-incidenten die binnen komen en volgens de agile werkwijze op te lossen.

Werkstations, servers, netwerkapparatuur en bedrijfsapplicaties? Na de installaties, ben je ook bezig met de onderhoud en het ontwikkelen van de bijbehorende documentatie.

Jij kan als IT System Engineer alles aan. Je bent verantwoordelijk om telkens een goede opvolging te voorzien. Ook de collega’s bij de Opdrachtgevers worden door jou (op afstand) aangestuurd. Je krijgt de vrijheid om je te verdiepen in datgene waar je je het meeste in interesseert. Je kan zelf de zaken naar je toe trekken en je hierin verdiepen. Hierbij aan netwerken, systemen of security. Waar ligt jouw ambitie?

Onze verwachtingen:

  • Afgeronde MBO (4) of HBO IT opleiding.
  • In bezit van functie gerelateerde certificeringen en bereid om verder te leren.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je bent klantgericht en hou je ervan mensen verder helpen. Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden is dat geen probleem! Klinkt allemaal best wel logisch, toch?
  • Durf te groeien en wordt een ware IT Specialist die zich zal specialiseren in één domein of misschien wel in meerdere domeinen binnen de IT.

Wij bieden:

  • All you can learn! Ongelimiteerd trainingen, cursussen en opleidingen volgen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Ongelimiteerde doorgroei mogelijkheden.
  • Leuke werksfeer.

Solliciteren?

Uiteraard is dit slechts een algemene samenvatting. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan wij jou meer vertellen over onze gedreven ambities!

Hebben wij jou zojuist omschreven? Zo ja, solliciteer dan direct of bel ons voor meer informatie op 033-2026661.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Geïnteresseerd in deze vacature?

Hebben wij jou zojuist omschreven en/of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op door ons te bellen/mailen!

Neem contact op
In het kort over de vacature
Deel deze vacature
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Gerelateerde vacatures

Voor onze algemene voorwaarden, kunt u contact opnemen met ons.