Over Ons

Over Talent Management Groep

'Je talent bracht je bij ons, maar door je karakter groei je door.' Dat is ons motto.

Wij zijn van mening dat iedereen verschillende talenten heeft, maar dat die talenten door jouw karakter, met daarbij de juiste begeleiding, pas echt goed tot uiting komen. Het is onze missie om het beste in jou naar boven te halen. Samen gaan wij kijken naar wat jouw ambities zijn. Waar wil jij staan over 5 jaar of 10 jaar? Wat is jouw stip op de horizon of droomcarrière? Wij dromen met je mee, maar daar blijft het niet bij: wij gaan investeren in jou en in jouw talent ontwikkeling.

Werken bij Talent Management Groep is dus investeren in jezelf én jouw toekomst. Zo zijn wij er voor elkaar en juist als het misschien even tegen zit staan we voor elkaar klaar: wij zetten juist dat stapje extra, omdat dáár het verschil wordt gemaakt!

Wij zoeken niet alleen ambitieuze mensen die willen groeien, maar wij zijn zelf ook zo. Talent Management Groep wil blijven groeien en zich blijven ontwikkelen, nieuwe markten aanboren en tot nieuwe hoogtes stijgen.

Nu starten bij ons bied je dus ook perspectief voor de toekomst in een diverse en snel groeiende organisatie. Verder geloven wij in échte persoonlijke begeleiding, coaching en de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Wij willen jou helpen en begeleiden in jouw zoektocht naar jouw droombaan en wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij jouw talenten het beste kunnen ontwikkelen. Zo zorgen we samen voor een betere toekomst voor jezelf, voor Talent Management Groep én onze opdrachtgevers.

Werkwijze

Stap 1
Talentplan maken
Stap 2
Carrièreplan opstellen
Stap 3
Werken aan projecten!

Wij selecteren onze collega’s op basis van hun talenten en capaciteiten. Daarom zeggen wij ook wel #TalentFirst. De juiste instelling en mentaliteit is vaak belangrijker dan wat je al kunt, want nieuwe dingen kunnen we je helpen leren, maar dan moet je daar wel voor open staan!

Als je bij Talent Management Groep gaat werken ga je eerst samen met je Talent Manager een Talentplan maken. Waar ben jij al goed in en waar kan je nog in groeien? Ook maken we een carrièreplan waarin jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Nadat we dit goed hebben afgerond, beginnen we met de zoektocht naar nieuwe projecten. Bij o.a. de overheid, semioverheid of een consultancy bureau? Alles is mogelijk!

Daarmee gaan wij samen kijken wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. We maken ook een carrièreplan waarin jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Daarnaast hebben wij een sterk netwerk van opdrachtgevers dat zich specifiek centreert rond IT en IT support. Wij helpen een hoop verschillende klanten in tal van sectoren in hun zoektocht naar nieuw talent. Wie weet werk jij wel binnenkort op een mooi project. 

#TalentFirst
Onze branches

Wij bieden verschillende
vacatures aan in de branches

Website design

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and industry lorem ipsum industry

eCommerce solutions

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and industry lorem ipsum industry

Web development

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and industry lorem ipsum industry

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar je mogelijkheden bij Talent Management Groep?